Welkom bij Natuurvereniging Wierhaven!

Natuurvereniging Wierhaven is een natuurvereniging in de voormalige gemeenten Wieringermeer en Wieringen en de stad Medemblik. 

 • Halfuurtjesavond #3 2018

  Vanavond staat onze derde geplande halfuurtjesavond voor 2018 op het programma. Op deze avond, speciaal bedoeld voor leden en introducees behandelen we gevarieerde onderwerpen. De avonden worden gehouden bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve nabi... Lees verder

  2 dagen geleden
 • Met Wierhaven mee naar Schiermonnikoog

  Na een zeer succesvol najaarsweekend naar Schiermonnikoog in oktober 2016, bieden ook dit jaar Natuurvereniging Wierhaven en Vogelwerkgroep Den Helder jou weer de mogelijkheid om mee te gaan naar één van ‘onze’ prachtige Waddeneilan... Lees verder

  24 dagen geleden
 • Kijkdag in Waddenbelevingspunt een groot succes

  Het was afgelopen zaterdag een komen en gaan van geïnteresseerden. Vele tientallen mensen bezochten het Waddenbelevingspunt waar Natuurvereniging Wierhaven een kijkdag had georganiseerd. Tussen 10 en 16 uur stonden diverse (bestuurs)leden... Lees verder

  30 dagen geleden

Agenda

Najaarsweekend 2018

Na een zeer succesvol najaarsweekend naar Schiermonnikoog in oktober 2016, bieden ook dit jaar Natuurvereniging Wierhaven en Vogelwerkgroep Den Helder weer de mogelijkheid om mee te gaan naar één van ‘onze’ prachtige Waddeneilanden.

We zullen dit jaar van vrijdag 28 t/m zondag 30 september verblijven in de Kooiplaats op Schiermonnikoog (www.kooiplaats.nl). Een stukje buiten het dorp, maar op een fantastische locatie waar we in het verleden vaker hebben gezeten.

vrijdag 28 september
De Kooiplaats

Euro Bird Watch 2018

Verrast worden door groepen met duizenden Spreeuwen of honderen Graspiepers, Vinken en groepen met ganzen op weg naar hun wintergebieden? Op zaterdag 6 oktober aanstaande staat de Euro Birdwatch 2018 gepland en Natuurvereniging Wierhaven biedt u de mogelijkheid dit alles te ervaren. De Euro Birdwatch is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij in zeker 30 landen in Europa (trek-)vogels worden geteld. In Nederland doen hier zeker 100 locaties actief aan mee, waaronder een vogeltelpost op de kop van de Afsluitdijk nabij Den Oever.

zaterdag 6 oktober
Van tot 12:00 uur

Contact

Wilt u lid worden van Natuurvereniging Wierhaven of heeft u vragen, verzoeken, suggesties of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Natuurvereniging Wierhaven via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar secretaris@wierhaven.nl of via onderstaand postadres.

Postadres:

Natuurvereniging Wierhaven
Schepenlaan 6
1671 TA Medemblik