Aankondiging: Herfstwandeling op 7 november a.s.

Wanneer is het bos mooier dan in de herfst, wanneer de bladeren in vele herfsttinten verkleuren, er volop paddenstoelen in het bos te vinden zijn, de paden bestrooid liggen met vruchten en zaden welke vervolgens door de trekvogels weer netjes worden opgeruimd?

Dit alles kun je nu beleven tijdens deze nieuwe excursie op de agenda van Natuurvereniging Wierhaven: een heerlijke herfstwandeling! Onder leiding van een ervaren excursieleider wordt u meegenomen het bos in om te genieten van al dat moois wat er in de herfst in het bos te vinden is. Zo kunt u zomaar een Ree treffen, liggen de paden vol met eikels, treft u misschien wel een rood met witte stippen paddenstoel (Vliegenzwam) of strijkt er zomaar een groep van tientallen Vinken neer op het pad of in de bomen.

In het najaar kunt u dit alles zomaar tegenkomen en wat is er nou leuker dan te horen krijgen wat dat alles daadwerkelijk is waar uw oog op valt? Ga daarom mee tijdens deze heerlijke verfrissende wandeling en laat u inspireren door ons mooie Robbenoordbos!

We vertrekken om 09:00 op de grote ronde parkeerplaats op de hoek Oosterkwelweg/Sluitgatweg te Wieringerwerf. Hou rekening met eventueel natte bospaden dus goed schoeisel wordt aanbevolen.

De kosten voor deze excursie bedragen €2,50 per persoon. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen <18 kunnen gratis deelnemen.

1455189 1436996126524343 1381236894 n
6 jaren geleden door: Bob